Krediti

Krediti

KREDIT PREKO BANKE POŠTANSKE ŠTEDIONICE – 24 RATE 0% KAMATE BILO GDE U SRBIJI

OTP banka logo kreditiObavite Vašu kupovinu u Jakov Sistemu brzo i najjednostavnije, bilo gde u Srbiji uz mogućnost otplate kredita na 24 mesečnih rata bez kamate i  bez učešća.

KREDIT PREKO OTP BANKE – 24 RATE 0% KAMATE

OTP banka logo krediti

Obavite Vašu kupovinu u maloprodajama Jakov Sistema brzo i jednostavno, bez odlaska u Banku samo uz ličnu kartu i uz mogućnost otplate kredita na 24 mesečnih rata bez kamate i učešća.

KREDIT PREKO DIREKTNE BANKE

direktna logo krediti
Zašto čekati – kupujte lako, smesta i na licu mesta! Direktna banka Vam omogućava da ostvarite pravo na kredit, bez odlaska u banku. Zato ne odlažite kupovinu. Od sada su Vam na raspolaganju sve pogodnosti koje ima kupac u bilo kojoj evropskoj radnji. Izaberite i rok otplate od 6 do 40 meseci.
1

Uslovi: – Zaposleni mora biti zaposlen na neodređeno ili na određeno ako period kreditiranja ne prelazi period radnog odnosa koji piše u ugovoru između kupca i poslodavca. Mora biti zaposlen minimum 3 meseca na trenutnom radnom mestu radi određivanje proseka plate i utrvrđivanja redovnih primanja. – Penzioner mora biti u penziji minimum 3 meseca. – Preduzetnici moraju imati firmu koja posluje najmanje 6 meseci. Potrebna dokumentacija: – Fotokopija LK prva i druga strana. – Potvrda o zaposlenju koju popunjava poslodavac – za zaposlena lica. – 6 poslednjih penzionih čekova (za poslednja 3 meseca) ili potvrda o visini primanja iz PIO fonda – za penzionere. -Fotokopija rešenja poreske uprave o porezu na dohodak građana, uverenje o plaćenom porezu na dohodak građana – original overen kod poreske uprave, fotokopija LK prva i druga strana – za vlasnike preduzetničkih radnji. Primeri iznosa mesečnih rata na 12 i 24 meseci:

Ovde možete preuzeti: – Potvrdu o zaposlenju

 

EFG BANKA – KREDIT ZA SVE VAŠE POTREBE!

web kredit

Brza i jednostavna procedura odobravanja u našoj radnji! Osnovne karakteristike kredita: – Bez učešća i depozita – Bez troškova obrade   Aplicirajte za ovaj kredit u svim našim maloprodajnim objektima u Nišu, Beogradu i Prokuplju.

1

 

Slične novosti

preloader